Is Pokémon vangen alleen voor kinderen?

Op deze vraag kunnen wij een kort maar krachtig antwoord geven. Nee! Pokémon vangen is zeer zeker niet alleen voor kinderen. Wij denken dat wanneer je na gaat vragen wie er allemaal Pokémon Go speelt dat je er nog wel eens van verstelt kunt staan hoeveel volwassen mensen meedoen aan dit spel

Waarom is het zo leuk om Pokémon te vangen?

Eigenlijk heb je wanneer je Pokémon gaat vangen 2 vliegen in 1 klap. Je hebt niet alleen het leuke van het spel maar je bent ook nog eens in beweging. Er zijn zelfs Pokémon wandeltochten die worden georganiseerd om op die manier de meest bijzondere Pokémon te kunnen vangen maar ook om gevechten uit te vechten bij de Arena’s die je op je wandeltocht tegen gaat komen.

Pokémon vangen is dus zeker niet alleen maar voor kinderen maar ook genoeg jongvolwassen mensen maar ook volwassen mensen die doen aan dit spelletje mee. Het is dan ook een hele leuke interactie die je op die manier met andere mensen maar ook met je gezinsleden kunt hebben.

Pokémon vangen als uitje

Het vangen van Pokémon kan ook een heel leuk en gezellig gezinsuitje zijn. Ga met je gezin naar een plek waar je normaal gesproken niet zo snel komt en ga daar met zijn allen Pokémon vangen. Tussendoor lekker ergens lunchen of ergens gaan zitten picknicken en jullie hebben met zijn allen een super leuke maar ook actieve dag.

Ga voor het vangen van Pokémon niet op de fiets! Dit kan gevaarlijke situaties creëren en dat is natuurlijk iets wat je niet wilt. Het is hartstikke leuk om Pokémon te gaan vangen maar het moet allemaal wel leuk blijven en vooral ook veilig gebeuren. Ga dus liever lopen.

Lukt het je niet om een Pokémon te pakken te krijgen dan kan het wel eens zijn dat je even je telefoon door moet geven aan een ander gezinslid. Wie weet lukt het hem of haar wel en heb jij uiteindelijk toch die supergave Pokémon bij in je lijstje staan.

Als je na afloop van het dagje Pokémon vangen dan bij thuiskomst ook nog eens met zijn allen een gave Pokémon film gaat kijken dan is de dag toch echt helemaal compleet. Er is immers genoeg keuze want in de loop der jaren zijn er al heel wat Pokémon films uitgebracht waaruit je kunt gaan kiezen.